Senseofhunts kennel

Hundar för jakt – Wachtelhund Jaktgolden

Sommarens aktiviteter

Under sommaren får vi oftast lite mer tid för att umgås och träna våra hundar när dagarna är längre och ljusare i kombination med ledighet. Fysisk försäsongsträning i olika former är viktigt för att förbereda våra hundar inför kommande jaktsäsong. Apportering och spår i olika former för att utveckla färdigheter. Vi har träffat våra valpköpare på olika kursdagar och det är kul att se hur de utvecklas tillsammans.

Vi har haft apporteringsdag med Anna Lena i från Swartalwen´s kurser och träning

och även en kursdag i spårets tecken med Helena från Lyckoskogs hundträning.

Fantastiska, lärorika dagar som gett oss mersmak!

Senseofhunts Eminence ”Lycka” har tillsammans med matte stormat fram i rallylydnaden, i veckan blev hon Svensk Rallylydnads Champion, stort GRATTIS från oss!!

Senseofhunts Bestever ” Knuff” har tillsammans med sin matte också lyckats fantastiskt på rallylydnaden med championat i nybörjar och fortsättningsklass , RLD N och RLD F, grattis och lycka till i nästa utmaning.

Kommentarer är stängda.