Senseofhunts kennel

Hundar för jakt – Wachtelhund Jaktgolden

Valpar, jaktprov och nu jaktsäsong

Tiden flyger iväg och det har hänt mycket i kenneln de sista månaderna. I augusti föddes ett gäng wachtelvalpar hemma hos Ulrika och Niclas, Choklad-kullen. De har nu i dagarna fått flytta hem till sina nya familjer och rapporterna säger att allt gått bra och de har funnit sig till rätta.

I september var det dags för Kaffe- kullen att starta prov i UKL. Med många steg i benen och kämpande med harar för en del, så ser vi en jämn kull med stor arbetsglädje och motor. Resultaten är inte alltid rättvisande för hundarna en dag som denna. Nu har vi fått rapporter från premiärsläppen och det är genomgående rapporter om bra sökarbete, drev i olika skalor och tid, perfekta återgångar och dessutom har det även fallit vilt, VILKEN START!!!  Java och Kharisma har dessutom klarat av Anlagsklass i viltspår med GK.

Vi avslutade september med att vi fick vår första golden-kull i kenneln. Tre  välmående gyllene killar kom och nu är de 1 vecka gamla och har dubblat sin vikt! ”Shine” trivs i sin mamma-roll! 120960573_673893273246053_3487976807045202624_n

Kommentarer är stängda.