Senseofhunts kennel

Hundar för jakt – Wachtelhund Jaktgolden

Hösten med prov och jakt

Lämna en kommentar

Nu har vi kommit en bit in på hösten och vi har just fått första snön—lite tidigt och den verkar att försvinna i veckan!

Potatiskullen har funnit sig tillrätta i de nya familjerna och en del går på valpkurs nu och får en bra start på livet! Grunden är den vi har att luta oss tillbaka på när de sen blir äldre och ska utvecklas till härliga jaktkamrater!

Vi har haft en träff med Klock och Krydd-kullen där vi jobbade med apportering. Så kul att vi har valpköpare som kommer och utbildar sina hundar, och att vi får träffas!

Vi har även varit i Skåne en sväng i oktober och startat NKL med Skilla och Certina, det blev blandade resultat. Stora förhoppningar om att verkligen ”lyckas” på provdagen ska uppnås!  Allt kan hända ….. förutsättningar på vilt, provmarker, väder och dagsform påverkar. En sak är säker, vi tar med oss massa nya erfarenheter från varje prov!

Nu ska vi fortsätta att utveckla jakten på 2 åringarna och det blir ytterligare prov, i form av skogsprov längre fram på säsongen för några utav dem.

Fortsatt skitjakt!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s