Senseofhunts kennel

Hundar för jakt – Wachtelhund Jaktgolden

Dags att flytta hemifrån…

Lämna en kommentar

Den 19 maj föddes det tre små relativt hjälplösa individer här i Lövås. Vart efter tiden har gått har de utvecklats, växt och upptäckt världen. Nu är det dags att ta nästa steg i livet, lämna mamma och tryggheten och få nya familjer. Det har varit fantastiskt att få följa dem, stundtals mycket bus och upptåg, men nu är de redo att gå vidare. När vi var hos veterinären på besiktningen var han mycket imponerad över att de var så lugna och trygga. Vi har försökt att förbereda dem på bästa sätt och det ska bli mycket spännande att få följa dem. En av dem stannar här hos oss så helt tomt blir det inte i morgon när resten åker till sina nya hem. Om ett par veckor har vi dessutom nya valpar att se fram emot, då kommer nästa gäng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s